Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Falcons ontslaan honden-killer Shembo

De Atlanta Falcons hadden geen zin in een tweede saga aan dierenleed. Voordat de inkt droog was van de aanklacht tegen linebacker Prince Shembo voor het doodschoppen van een hondje, werd hij ontslagen door de Falcons.

De ellende met Michael Vick en zijn gebruikte huis voor hondengevechten, was er weinig twijfel te bespeuren bij de Atlanta Falcons op vrijdag. Shembo is aangeklacht voor het schoppen van de Yorkshire Terrier van zijn ex-vriendin. De viervoeter genaamd Dior overleed door ernstige interne verwondingen die het overhield aan de mishandeling.

Nu was Prince Shembo niet geheel van onbesproken gedrag voordien. In college werd hij verdacht van aanranding van een mede-studente die later zelfmoord pleegde. Destijds werd geen officiële aanklacht ingediend, waarna de Falcons het vorig jaar wel aandurfde om hem in de vierde ronde te draften. Die gok gaan ze nu niet nemen met dierenleed. Leergeld dat betaald werd voor Michael Vick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *