Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN gooit play-offs schema om

Via de officiele site van de AFBN is gisteren een wijziging in het wedstrijdschema gecommuniceerd aangaande de play-offs van de Eerste Divisie en de Eredivisie. Het hoogste niveau moet nu op 28 juni aan de bak voor een plek in de Tulip Bowl. De Eerste Divisie playoffs vinden plaats op 21 juni.

De bond heeft gekozen voor deze oplossing, omdat ze teruggefloten zijn door de tuchtcommissie. Den Haag Raiders tekende succesvol protest aan tegen de verplaatsing van de wedstrijd tegen Amersfoort Untouchables.
Het besluit is verder ingegeven door een tekort aan officials op 21 juni, waardoor er maar drie locaties kunnen worden bemand. De thuislocatie van Arnhem komt te vervallen, omdat zij te weinig officials geleverd hebben dit seizoen.
Het finaleweekend blijft gepland op 4 en 5 juli.
Door de move van de bond komt de try-out van het nationale team Dutch Lions in de problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *