Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

London not calling… but streaming!

De wedstrijd tussen de Bills en de Jaguars in Londen op zondag 25 oktober wordt live en gratis uitgezonden op internet. Yahoo is het platform dat voor het eerst in de NFL geschiedenis een wedstrijd live streamt via internet. 

De geruchten over live online wedstrijden van de NFL gingen al langer. De wedstrijden in Londen zijn hiervoor ideaal. De tickets worden toch vooral in de UK en Europa verkocht, dus kaartverkoop in de VS wordt niet gemist. Gelet op het vroege tijdstip in de VS, dankzij het tijdsverschil, is dit ook een extra lokkertje voor onze Amerikaanse mede-fans om de wedstrijd toch te gaan kijken.

De NFL zou dit ook doen om al wat online druk uit te oefenen voor als in 2022 de huidige tv-deal verlengd moet worden. Het is nu vooral een leuke geste voor Europese fans die niet van plan waren te gaan en nog geen NFL Game Pass abonnement hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *