Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tryouts Dutch Lions verzet naar 12 juli

De open tryouts van het nationale American football team Dutch Lions worden verplaatst naar 12 juli. Het nationale team zwicht, omdat Eredivisie-teams op de oorspronkelijke datum van 28 juni opeens verwikkeld zijn in de strijd om de halve finale. De AFBN haalde gisteren het speelschema overhoop, waardoor de dubbele date opeens naar boven kwam.

Bondscoach Rey Agaoglu vindt het spijtig dat er door overmacht nu een kink in de kabel komt, maar heeft een alternatieve datum er graag voor over om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien. “Omdat we iedereen een kans willen geven een mooie prestatie neer te zetten, hebben we in samenspraak met de rest van de staf besloten om de try-outs te verplaatsen,” aldus Agaoglu.

De try-outs vinden nu een week na de nationale titelstrijd, de Tulip Bowl, plaats.

Om je te registreren voor de try-outs, dien je je aan te melden via deze link.

Ook dienen registratiekosten te worden voldaan. Dit bescheiden bedrag van 15 euro kun je via deze link overmaken. Mensen krijgen hierna automatisch bericht met een bevestiging van hun aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *