Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Voorbeschouwing Nijmegen Pirates – 010 Trojans

Morgen staat de return wedstrijd tussen de Pirates en de Trojans op het programma. De eerste wedstrijd eindigde in een 19-6 winst voor de Rotterdammers in een wedstrijd die niet van heel hoog niveau was. Hoogtepunten in deze wedstrijd waren een punt return voor touchdown van Kevin Wesseling, een defensive touchdown van Sjoerd Elmans en een touchdown van Richard Konu, die zijn cleats weer aangetrokken heeft voor een avontuur bij de Trojans.
Deze week staat er voor de Pirates veel op het spel. Er moet gewonnen worden om niet te degraderen. Verwacht mag worden dat Nijmegen alles op alles zal zetten om een manier te vinden te stunten tegen 010.
Voor de Trojans staat er niets meer op het spel. Wel willen zij hun seizoen op een goede noot eindigen. Zij zullen gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen.

De eerste wedstrijd tegen de Pirates was voor de Trojans offense een teleurstellende. Wat in wedstrijden daarvoor wel lukte (veel yards en punten op het scoreboard) lukte tegen de Pirates totaal niet. 010 heeft met Kevin Wesseling een running back die twee keer zoveel yards bij elkaar heeft gerend, dan de hele offense van de Pirates in totaal. Er mag worden verwacht dat Wesseling morgen de eerste (en hoogstwaarschijnlijk de enige) 1000 yard rusher wordt van die seizoen, ondanks dat hij speeltijd zal moeten gaan delen met Richard Konu.

De offense van de Pirates heeft dit seizoen niets kunnen laten zien. Met 80 yards en 4 punten per wedstrijd staan zij laatste in de rankings.

Wij voorspellen morgen dat de Trojans zich herpakken na vorige wedstrijd en overtuigend winnen van Nijmegen met 34-6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *