Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Uitslagen BFL Wild-Card weekend 2015

Het Wild-Card weekend in de BFL zit er op. Op deze mooie zondag werden er twee razend spannende wedstrijden gespeeld die pas in de laatste seconden beslist werden. De Waterloo Warriors speelden op het veld van de Gators. Tezelfdertijd werd er in Evere een duel uitgevochten tussen de Liège Monarchs en de Ostend Pirates. Het werd het Wild-Card weekend van de uitspelende teams. Zowel de Warriors als de Pirates gaan door naar de volgende ronde. Hieronder vindt u de eindscore van beide wedstrijden. Game reports volgen nog!

Waterloo Warriors 24 – Ghent Gators 22

Ostend Pirates 22 – Liège Monarchs 12

Proficiat aan zowel de Warriors als de Pirates. In de volgende ronde zullen de Pirates het opnemen tegen FAFL-rivaal Brussels Black Angels terwijl de Warriors het opnemen tegen de Brussels Tigers. We hebben dus al zeker een Belgian Bowl met één Vlaamse en één Waalse ploeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *