Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brandon Spikes alweer Patriot af

Het tweede dienstverband van Brandon Spikes bij de New England Patriots heeft in totaal 21 dagen geduurd. De contract van de linebacker werd maandag ontbonden nadat zondag zijn verlaten auto werd gevonden langs een snelweg in de buurt van Foxborough. Naar verluidt was deze flink beschadigd.

In de nacht van zaterdag op zondag vond de politie een Mercedes Maybach uit 2011 in de middenberm van de I-495. Volgens de autoriteiten werden ze op de hoogte gesteld van de auto door de onboard navigatie/hulpdienst van de auto. Zij rapporteerden dat de auto een hert had geraakt. Toen de politie ter plekke kwam was er niemand bij de auto en konden ze bovendien nergens een hert vinden. Later werd duidelijk dat de auto op naam staat van Spikes.

De kans bestaat dat de schade te maken heeft met een ander incident in diezelfde nacht, op dezelfde snelweg. Niet veel later kwam de politie namelijk bij een Nissan die door een onbekend voertuig van achteren was geramd. De drie inzittenden, waaronder een 12-jarig kind, moesten naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend of er een relatie zit tussen de twee incidenten, maar 1 + 1 lijkt in dit geval 2.

Spikes was van 2010 tot 2013 al een Patriot, maar had na zijn eerste ontslag flink wat kritiek op de ploeg via social media. De eenjarige deal die nu was beklonken kon de backer maximaal $2 miljoen opleveren, maar vanwege zijn ontslag blijft het bij $75.000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *