Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tulip Bowl XXXI naar Amsterdam

Het finaleweekend van de AFBN American football competitie wordt gehouden op Sportpark ‘De Eendracht’ aan de Bok de Korverweg te Amsterdam. Op 4 en 5 juli aanstaande vinden er op het sportpark in Nieuw-West de finales plaats in alle disciplines.

De AFBN mag met dit evenement, als eerste buiten de rugby wereld, gebruik maken van het splinternieuwe Spark United multifunctioneel sportgebouw. Dit gebouw heeft tevens een tribune met plek voor circa 1000 toeschouwers. Het veld is een state-of-the-art FieldTurf RGF grasmat.

Hoogtepunt is de landelijke finale voor de Eredivisie, Tulip Bowl XXXI. Deze partij wordt om zondag 5 juli gehouden met de jeugdtackle finale als voorgerecht.

Ook zaterdag wordt er op het scherpst van de snede gestreden. Zowel finales in alle categorieën flag football als de strijd om het kampioenschap voor de eerste divisie worden gehouden op het veld van het National Rugby Center.

Meer informatie over Tulip Bowl XXXI, alsmede de ticketverkoopinformatie, vind je binnenkort op www.gridiron.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *