Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN op zoek naar nieuwe Tuchtcommissie

De AFBN moet in navolging van de Wedstrijdcommissie ook op zoek naar een nieuwe Tuchtcommissie. Voorzitter van de Tuchtcommissie Ralph Lenoir heeft te kennen gegeven zijn functie ter beschikking te stellen. Persoonlijke omstandigheden liggen hieraan ten grondslag. De andere leden van de Tuchtcommissie hebben hierbij zijn voorbeeld gevolgd en ook de functies vacant gesteld.

De AFBN betreurt de beslissing, maar zit niet bij de pakken neer. De bond is op korte termijn op zoek zijn naar personen die de taken van de Tuchtcommissie willen behartigen. Gezocht wordt naar integere personen die niet alleen verstand hebben van het spelletje, maar die mogelijkerwijs ook onderlegd in juridische zaken en tuchtzaken. Heb je interesse, laat dan even een comment achter in dit bericht, dan kopt de redactie het door naar de AFBN.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *