Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe wide receiver coach Dutch Lions

Carel Aeijelts Averink wordt de nieuwe wide receiver coach van de Dutch Lions. De voormalig coach van de Alphen Eagles volgt Mark Bron op, die de positie vorig seizoen bekleedde. Bron switcht naar de verdedigende kant van de bal, waar hij volgens de coaching staff van het Nederlandse team een betere fit is (foto Maarten van Bergen).

De Dutch Lions nemen zo kleine stapjes om zich voor te bereiden op het belangrijke kwalificatieduel op 17 of 24 oktober. Eind vorige week maakte Gridiron bekend dat deze interland naar alle waarschijnlijkheid gespeeld gaat worden in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk.

Voordat het zover is, zal Dutch Lions eerst de spelersselectie onder de loep nemen. Hiervoor organiseert het nationale team een open try-outs op 12 juli. Van prospects wordt verwacht dat zij hier acte de présence geven om zich definitief in de kijker van de coaches te spelen.

Voor meer informatie over de tryouts kijk je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *