Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Record Seizoenkaarten in Buffalo

Voor het eerst in haar 55-jarige bestaan zijn de Buffalo Bills over de grens van 57.500 seizoenkaarten gegaan. Het vertrouwen is ongekend hoog bij de fans van de AFC East ploeg die al zestien jaar niet meer in de playoffs meedeed.

Eigenaar Terry Pegula is hiermee spekkoper. Hij kocht de Bills definitief in september 2014 en gaf aan de franchise gewoon in Buffalo te houden. Voeg hierbij een ‘winning season’ van 9-7 en de fans kunnen hun geluk niet op. Zeker niet nu ook ster-runningback LeSean McCoy het blauwe tricot draagt en hoofdcoac Rex Ryan de scepter zwaait.

Het laatste verkooprecord dateert van 1992 toen er 57.132 seizoenkaarten aan de man werden gebracht. Dit was tijdens de periode dat de Bills vier jaar op rij in de Super Bowl stonden… en verloren. In 1999 speelden de Bills voor het laatst in de playoffs.  Daar moet dit jaar verandering in komen. Het einde van de verkoop is echter wel in zicht. De Bills gaan niet meer dan 60.000 seizoenkaarten verkopen. Daarmee houden ze nog 11.000 kaartjes over voor de vrije verkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *