Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions missen nog hoop prospects

Grote namen als Amsterdam Crusaders Joey Kraan, Alphen Eagles wide receiver Berend van der Zwaag en 010 running backs Richard Konu en Kevin Wesseling hebben zich al opgegeven voor de open try-outs van de Dutch Lions, die op 12 juli plaatsvinden in Utrecht.

Toch hebben nog niet alle prospects tot nu toe de behoefte gehad om hun kunnen te etaleren voor de scouts van het nationale team. Uit door Gridiron bemachtigde papieren blijkt dat er nog veel gescoute spelers zich nog niet hebben gereageerd. Noemenswaardige afwezige is bijvoorbeeld de familie Ter Meulen, de zonen van de secretaris van de Amsterdam Panthers.

Ook league sterren als running back Endy Evenwel en tight end Brian Spapens voelen zich nog niet geroepen om op 12 juli te verschijnen, net zoals de Hilversum Hurricanes wideouts Daan Bording en Nick DaCosta.

In Eindhoven kunnen ze overigens rustig slapen. Alleskunner Jeroen Timmer zal zich op de dag des oordeels gewoon melden in de Domstad.

Meer informatie over de try-outs vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *