Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wikipedia: ‘Dez Bryant tekent voor 150 miljoen’

Op Wikipedia staat de voorspelling te lezen dat Dez Bryant op 16 juli 2015 een contract tekent voor 7 jaar en 150 miljoen dollar. Volgens wetenschappers kent Wikipedia een score van meer dan 95% als het gaat om juistheid van gegevens. 

dezbryantcontractDe wens is vast vader van de gedachte bij de Cowboys-fan die deze zin (zonder bronvermelding) heeft toegevoegd op de Wikipedia-pagina van Dez Bryant. Vandaag maakt de zaakwaarnemer van Dez Bryant namelijk bekend dat zijn protegé gaarne bereid is om competitiewedstrijden te missen zolang hij geen meerjarig contract krijgt.

De Dallas Cowboys deelden de Franchise Tag uit aan Bryant. Hiermee krijgt hij automatisch een éénjarig contract ter waarde van 12,8 miljoen dollar. Niet verkeerd voor velen. Echter, Bryant wil meer. Vooral meer jaren qua contract. En dus tekent hij zijn ‘Franchise-aanbieding’ niet. En hij dreigt nu met een ‘hold out’ zolang hij geen meerjarige aanbieding krijgt.

Teameigenaar Jerry Jones zegt zich op zijn beurt niet druk te maken om een hold-out. Misschien moet hij dat wel doen. Zonder zijn ster-receiver is zijn lieveling quarterback Tony Romo ook vleugellam. Dez Bryant ving de laatste drie seizoenen 273 ballen voor 3.935 yards en 41 touchdowns. Volgens Wikipedia tenminste…

UPDATE: Op Wikipedia was dinsdagavond al snel de zin over het contract verwijderd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *