Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Michel Storm hoofdcoach 010 Trojans af

Michel Storm is niet langer hoofdcoach van de 010 Trojans. Dat heeft 010 Trojans vandaag bevestigd via de site. Zijn opvolger wordt Wouter van den Boogaard. Gridiron bracht nieuws omtrent zijn kandidatuur twee maanden geleden al naar buiten. Het bericht werd toen nog in alle toonaarden ontkend. Storm blijft wel verbonden aan de Trojans. In welke hoedanigheid werd tot laat op donderdagavond besproken.

Storm was het afgelopen seizoen dan ook al min of meer een stroman van Van den Boogaard. Onder de bezielende leiding van het tweetal kwam Rotterdam dit seizoen tot een 5-5 record. Het team gooide hoge ogen, had de beste running back in de League en een quarterback die gaandeweg het seizoen steeds beter werd.

Met de aanstelling van voorzitter Roy Smith werd de eerste stap gezet naar de nieuwe Trojans. De ploeg hoopt in de nieuwe Eredivisie, die vooralsnog in september alweer begint, mee te dingen om de Tulip Bowl.

Storm gaat zijn vleugels ook buiten Rotterdam uitslaan. Volgens ingewijden zal hem weldra een extra functie in de footballwereld worden aangeboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *