Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lindy’s Spoiler-alert: Geen repeat voor Seahawks en Patriots

Lindy’s Sports Pro Football seizoensgids is weer uit! Deze glossy almanak voor het nieuwe seizoen voorspelt dat zowel de Seattle Seahawks als de New England Patriots níet optreden in Super Bowl 50. 

De regerend kampioenen van respectievelijk de NFC als de AFC verliezen deze titel in deze zelfde Championship Games aan respectievelijk de Green Bay Packers en de Baltimore Ravens. Uiteindelijk zouden de Cheeseheads aan het langste eind moeten trekken. Zelfs met een mogelijke schorsing voor Tom Brady is Lindy’s niet bang dat de Patriots het ver gaan schoppen. Deze ploeg doet het volgens het ‘medium’ altijd goed met de rug tegen muur, terwijl de hele wereld tegen ze is.

De momenteel hoog aangeschreven Dallas Cowboys moeten het doen met een wildcard richting de playoffs. Vooral het vertrek van DeMarco Murray en de opvolging door onder meer Darren McFadden als runningback doen weinig goed voor Lindy’s en kosten de Cowboys zelfs een kans op de Super Bowl. In de speciale Fantasy Football Gids van Lindy’s wordt Darren McFadden niet eens genoemd bij de de top 40 runningbacks van de NFL.

Deze Fantasy Guide voorspelt dat Andrew Luck de meest productieve quarterback gaat worden in de NFL gevolgd door Jamaal Charles bij de runningbacks en Antonio Brown bij de receivers. En ja, ze geven ook toe dat ze het succes van destijds rookies Odell Beckham Jr en C.J. Anderson vorig jaar niet hadden zien aankomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *