Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

WR Sanders noemt Super Bowl Patriots ‘onterecht’

Denver Broncos’ receiver Emmanuel Sanders vindt het niet terecht dat de New England Patriots zich nog altijd Super Bowl-kampioenen mogen noemen. Dat zei hij tijdens een footballkamp in de buurt van Denver tegen…. kinderen!

De receiver voelt zich bestolen door de ploeg uit Foxborough. “Ja, ik ben best wel boos. Ik denk niet dat ze (New England, red.) de Super Bowl-kampioen moeten zijn dit jaar.” Sanders had bovendien nog een maatschappelijk verantwoorde boodschap voor de geïndoctrineerde jongelingen die meededen aan het kamp. “Je mag niet valsspelen. Valsspelen is niet goed, zeker niet als iedereen zich 365 dagen van het jaar het zweet in de bilnaad werkt en één iemand speelt vals, of ze hierdoor nu een Super Bowl winnen of niet, ze hebben valsgespeeld en mogen geen kampioen zijn.”

Ruim vijf maanden na het incident is de storm rond Deflate Gate nog altijd niet gaan liggen. Momenteel beraadt Commissioner Roger Goodell zich in New York over het bezwaar dat Tom Brady heeft aangetekend naar aanleiding van zijn schorsing. De zitting hiervoor was deze week en volgens bronnen heeft Brady zich kranig verweerd. De verwijten gaan met name richting het rapport van Ted Wells, dat volgens het kamp-Brady op geen enkel punt met zekerheid kan zeggen wat er precies is gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *