Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Quarterback Marshall Kontos naar de 010 Trojans?

Zaterdag speelde hij met zijn huidige team de Brussels Tigers nog de Belgian Bowl. Maar volgend jaar zal het 19-jarige product van de International school in Brussels misschien zijn kans wagen bij de 010 Trojans.

Na dit jaar te gaan testen bij Michigan State (DIV I) koos Kontos er voor om terug te keren naar België nadat hij vernam dat hij in Michigan bankzitter zou worden. Hij speelde een aantal wedstrijden mee met de Brussels Tigers en bereikte zelfs de Belgian Bowl waarin ze zaterdag verloren van Brussels Black Angels. Volgend jaar zal Kontos in Rotterdam gaan studeren maar over zijn toekomst in football is hij nog niet heel zeker. Moest het te combineren zijn met school dan zal hij waarschijnlijk kiezen om bij de 010 Trojans de strijd aan te gaan voor de starting job op de quarterbackpositie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *