Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Alphen Eagles heeft feest al gepland

Een finale jinxen is nooit een goed idee. Er is dan ook een redelijke buzz ontstaan omtrent een uitnodiging van de Alphen Eagles, die eerder deze week rondging op Facebook. Alhoewel de authenticiteit van de uitnodiging niet kan worden vastgesteld, lijkt het erop als de Eagles klaar zijn voor een feestje bij “Schatjes” aan de Julianastraat in Alphen aan den Rijn.

Letterlijk zegt de uitnodiging dat er morgen om 21 uur een feestje is. “Natuurlijk moet het gevierd worden als de Eagles weer Nederlands kampioen worden. En na het succes van vorig jaar wil Schatjes de deuren nogmaals opengooien, zodat we daar de dag kunnen afsluiten een een feestje bouwen.”

De uitnodiging verbindt er wel een belangrijke voorwaarde aan: het gaat alleen door als de Eagles zich vandaag rond de klok van 18.30 uur kronen als American football-kampioen van Nederland. Of dat staat te gebeuren zien we vanmiddag. De finale trapt om 16:00 uur af op Sportpark ‘De Eendracht’ aan de Bok de Korverweg in Amsterdam. Kaarten kosten 5 euro aan de poorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *