Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Schietende Packers Tight End gearresteerd

We hebben weer een speler die zijn carrière zelfstandig om zeep probeert te helpen. Andrew Quarles, tight end bij de Green Bay Packers, werd gisteren gearresteerd nadat hij een ruzie met een groepje vrouwen wilde beslechten met het afvuren van een wapen.

Op een parkeerplaats in Miami had Quarles om half zes ’s ochtends ruzie met een stel vrouwen. Volgens één van de dames wilde hij zijn mannelijkheid laten zien door een wapen tweemaal af te vuren in de lucht. Vervolgens ging hij er met een vriend vandoor om zich tevergeefs te verstoppen voor de politie. Zijn wapen stopte hij in een plantenbak, maar werd niet veel later gevonden door de sterke arm der wet.

Andrew Quarles werd in de draft van 2010 gekozen door de Green Bay Packers. Hij ving sindsdien 85 ballen voor 909 yards én 6 touchdowns in 55 wedstrijden. Veel meer gaat hij er waarschijnlijk niet vangen als ‘Cheesehead’. Gelet op het huidige beleid in de NFL kan Quarles een schorsing tegemoet zien voor zijn vuurwerk. Ondanks dat hij slechts 1,3 miljoen dollar gaat verdienen dit jaar, is dat toch zuur geld voor de Packers om een geschorste speler op de loonlijst te laten staan. Zeker voor iemand die doorgaans geen basisspeler is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *