Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Volgende stop: Dutch Lions Open Try-outs

De beelden van de prachtige Tulip Bowl aan Sportpark ‘De Eendracht’ staan nog op het netvlies, maar toch kijken we al uit naar het volgende evenement op de American football kalender. Op 12 juli vinden aan de Manitobadreef in Utrecht namelijk de open try-outs van de Dutch Lions plaats. Maar liefst 60 spelers hebben zich voor deze test, naar gelijkenis van de NFL Combine, ingeschreven.

De organisatie van Dutch Lions heeft aangegeven nog maar tien plekken voor de tryouts te hebben, omdat het spektakel anders te onoverzichtelijk wordt. Inschrijven kan nog tot woensdagavond 23 uur. Hierna is het echt over en sluiten met de registratie.

Spelers worden op de testdag onderworpen aan verschillende tests, waarvan de 40 yard dash en de vertical jump het meest populair zijn. Ook wordt er gebenchpressed om brute kracht te meten.

Om je te registreren voor de try-outs, dien je je aan te melden via deze link.

Ook dienen registratiekosten te worden voldaan. Dit bescheiden bedrag van 15 euro kun je via deze link overmaken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *