Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

010 Trojans strikken Eugene Duvaloois

De 010 Trojans zitten niet stil. Een dag na het akkoord met linebacker coach Marco Karmidi heeft Rotterdam ook meteen een nieuwe linebacker om mee te werken. Eugene Duvaloois komt naar 010.

De komst van Duvaloois naar 010 is opmerkelijk, omdat hij in Haarlem woont en dus meerdere teams de in buurt heeft. Na wat onderzoek komt echter de aap uit de mouw. Duvaloois kwam vorig seizoen uit voor Enschede Broncos, maar speelde daarvoor onder 010 Trojans hoofdcoach Wouter van den Boogaard bij de Arnhem Falcons.

De coach is dan ook erg gelukkig met de aanwinst: “Ik ben erg blij met de toevoeging van Eugene. Ik ken hem nog uit zijn tijd bij de Falcons en voor ons was hij toen een vaste waarde binnen het linebacker squad. Hij startte met jongens als Lennard Harris, Jasper en ook Joost Holtslag in het team. Dat zegt toch wel wat als je het mij vraagt.”

“Het is duidelijk dat we in de diepte op linebacker wat mensen te kort kwamen. Ons team is bezig om met het aantrekken van spelers bepaalde position battles te creëren op elke positie. Op de positie van linebacker helpt dit zeker! Als niemand zeker is van zijn plek moeten ze week in, week uit hard werken voor hun plek.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *