Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Footballdino Boerman gaat voor Tulip Bowl

Kevin Boerman heeft besloten nog een jaar actief te blijven in de sport. De tight end van de 010 Trojans wilde oorspronkelijk de shoulderpads na het seizoen aan de wilgen hangen, maar is geïnspireerd geraakt door de verrichtingen van zijn team. De mogelijkheid dat 010 Trojans voor een run gaat in Tulip Bowl XXXII heeft hem van gedachten doen veranderen.

“De football jaartjes beginnen wat te tellen,” aldus Boerman. “Ik heb dit seizoen last gehad van pijntjes en kleine blessures, maar ik zie zoveel positieve dingen gebeuren dat ik er in 2016 nog een keer voor wil gaan. Ik wil de Trojans helpen om voor het kampioenschap te strijden.”

“Met de spelers die nu naar Rotterdam komen gaan we hoge ogen gooien. Kijk alleen maar naar de quarterbacks. Die kunnen bij de meeste Eredivisie teams zo in de starting lineup.”

Hoofdcoach Wouter van den Boogaard is blij met de beslissing van zijn tight end. “Kevin is een van die figuren die je automatisch verbindt aan football in Rotterdam. Hij is een boegbeeld van deze club. Kevin werkt harder als menig football speler die ik ken.”

Wel loopt Boerman volgens hem wat vooruit op de feiten. “We zijn inderdaad in gesprek met verschillende spelers, maar hier kan ik verder nog geen commentaar op geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *