Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tweede NFL-vuurwerk-slachtoffer

Naast Jason Pierre-Paul heeft ook C.J. Wilson een vuurwerkongelukje gehad op de ‘4th of July’. Pierre-Paul raakte zijn Franchise Tender kwijt… Wilson twee vingers naar verluid.

Voor C.J. Wilson is dit slecht nieuws en kan het het einde van zijn loopbaan betekenen. Hij is geen kicker en heeft zijn vingers dus zeker nodig. Zeker voor deze cornerback van de Buccaneers. Tampa Bay zegt dat ze weten van zijn ongeluk, maar reageren verder niet op zijn conditie.

Safety Rashad Johnson van de Arizona Cardinals raakte een vingerkootje kwijt en speelt sindsdien ijzersterk. Een vingerkootje is toch wel wat anders dan twee hele vingers. Als het waar is. Wilson kwam als ongedrafte free agent in 2013 bij de Chicago Bears terecht. Vorig seizoen speelde hij bij de Bucs, maar niet als basisspeler. Ongedraft en al twee teams in twee jaar tijd en twee vingers kwijt. Weinig hoopvol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *