Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dez Bryant vangt dan toch eindelijk zijn langdurige contract

De kogel is door de kerk: Dez Bryant (26) blijft de komende vijf seizoenen tegen heel veel geld (70 miljoen dollar) ballen vangen voor de Dallas Cowboys, waarvan 45 miljoen dollar gegarandeerd.

Met de naderende deadline voor franchise-tagged spelers vanavond 12 uur Amerikaanse tijd heeft Bryant dan toch zijn wens gekregen. Hij zou eerder deze week zelfs gedreigd hebben met het laten schieten van trainingskamp en wedstrijden in het reguliere seizoen.

Dat is nu dus toch niet nodig. Hij gaat zo’n 14 miljoen dollar per jaar verdienen (dus niet zoveel als Calvin Johnson met zijn 16 millie per jaar), maar: fijn nieuws voor de Cowboys-fans en Bryant’s entourage. Nu wordt het hoog tijd dat hij belangrijke ballen gaat vangen die wél volgens de regels worden gecontroleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *