Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Na Bryant krijgt ook Demaryius Thomas zijn gehoopte contract

Ook Demaryius Thomas (27) van de Denver Broncos heeft gekregen waar hij zo lang op hoopte: een vijfjarig contract ter waarde van 70 miljoen dollar. Vergelijkbaar met Dez Bryant, behalve het gegarandeerde bedrag; Thomas krijgt 43.5 miljoen dollar in plaats van 45 miljoen dollar.

Gedurende de afgelopen maanden was er blijkbaar een aardig gat ontstaan tussen vraag en aanbod van beide partijen. Thomas is liefst vier keer een voorstel gedaan, maar elke keer keurde de wide receiver het af. Nu kan het belangrijkste wapen van Peyton Manning dan toch in zijn handjes wrijven – en de quarterback ook.

In zijn drie seizoenen met Manning middelt Thomas zo’n 99 receptions, 1494 yards en 12 touchdowns per seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *