Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Junior Lions bouwen aan de toekomst

Vanaf september bouwen de Dutch Junior Lions (DJL) aan een nieuwe lichting voor de toekomst. Daarvoor nodigen zij jeugdige spelers, die denken toe te kunnen voegen aan een getalenteerd team, uit voor try outs voor het team.

Ben jij op 1 januari 2016 zeventien jaar of jonger, en ben je nog nooit bij een DJL training geweest? Mail dan naar younglions@live.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de training op 6 september 2015. Tijdens deze ‘rookie training’ maakt de coaching staff een selectie waarmee zij naar een succesvol Europees kampioenschap in 2017 kunnen bouwen.

Afgelopen mei mochten coach Marcel Meijerink en zijn staff en spelers proeven van top Europees niveau. Tijdens het Four Nations Tournament in Frankrijk waren de Nederlandse jongens net te licht voor grote football landen Servië en Italië. Met een iets betere voorbereiding, en méér tijd om die voorbereiding te plannen, bestaat er alle vertrouwen voor een meer succesvolle ronde, over twee jaar.

Alleen al in 2015 wacht je als Junior Lion een minicamp met oefengame en een buitenlandse trip. Er zal elke maand gezamenlijk getraind worden en je leert de hele playbook kennen. Geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij Dutch Junior Lions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *