Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

94 prospects voor Dutch Lions Trainingskamp

De Dutch Lions staan op het punt een volgende stap in de ontwikkeling te nemen. Na de open try-outs van negen dagen geleden hebben de coaches vandaag een brief op de post gedaan naar de deelnemers met goed en slecht nieuws. Foto: Cherie Photography.

Morgen en overmorgen ontvangen 94 Nederlandse spelers het bericht dat ze zijn uitgenodigd voor het Dutch Lions trainingskamp eind augustus. 25 spelers krijgen een brief dat ze het de volgende keer zeker weer eens moeten proberen. De prospects zijn een mix van de 60 active players uit 2014 en de ruim 70 combine deelnemers. De lijst met prospects wordt donderdag op Gridiron gepubliceerd!

Met de brief nodigen de coaches de 94 prospects uit voor een uniek trainingskamp in de bossen van Arnhem van 28 tot en met 30 augustus. Zij dienen zich daar op de aanvangsdag (vrijdag) om 18 uur te melden bij de plaatselijke Stay Okay.

Na het trainingskamp blijven er zestig spelers over. Uiteindelijk komen er 45 spelers op de wedstrijdformulieren als 24 oktober de interland tegen Belgie in het Mandemakers Stadion in Waalwijk aftrapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *