Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron wordt digitaal magazine

Na twee seizoenen van werven moet Gridiron concluderen dat de bladenmarkt zo goed als dood is en dat steeds meer bladen zich specialiseren in de online markt. Gridiron gaat deze uitdaging graag aan en komt begin augustus met de allereerste editie van Gridiron Magazine. Tien keer per jaar krijgen de abonnees recht op een digitale dikke uitgave, die men via de tablet of via de iPhone kan lezen. Ook ontvangen de abonnees twee exclusieve magazines (rond speciale evenementen zoals de Nederlandse interland tegen Belgie in oktober en de Super Bowl in februari). In totaal betalen abonnees een jaarbijdrage van 22,95. Gridiron hoopt hiermee in te spelen op de immer groeiende lezersgroep die het afgelopen seizoen heeft genoten van de exclusieve coverage van de Nederlandse en de Amerikaanse footballcompetitie. Abonnees krijgen nog exclusievere content dan de weblezers.

Gridiron begrijpt dat dit een andere insteek is dan waarmee het blad sinds twee jaar geleden de markt heeft geprobeerd te veroveren, maar hoopt ook de afgelopen maanden genoeg fans te hebben gemaakt om het initiatief succesvol te maken. Alleen met jullie steun kan een American football portaal als Gridiron overleven. Supporters die zich de afgelopen maanden al hebben geabonneerd op de andere abonnementsvorm hoeven niets te doen als zij het digitale blad willen blijven ontvangen. Mochten zij door de verandering toch afzien van een abonnement, dan kunnen zij dat kenbaar maken door een mail te sturen naar info@helskabaal.nl. De abonnees die zich eenmaal hebben opgegeven ontvangen hierover ook nog een aparte nieuwsbrief.

Als je je nog niet hebt geabonneerd, maar je wilt wel graag het magazine in de toekomst ontvangen, dan kun je je via deze pagina alsnog abonneren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *