Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Madden bekent kleur: Lynch beste RB

Marshawn Lynch is de beste running back in de NFL. Ten minste, als we de dames en heren achter het legendarische ‘Madden’ spel mogen geloven.
Lynch heeft een rating van 96. Hij blijft Adrian Peterson (95) en Jamaal Charles (94) daarmee net voor. DeMarco Murray en LeVeon Bell hebben beiden 94 punten toebedeeld gekregen en maken de top vijf compleet. Opvallend.

Marshawn ‘Beastmode’ Lynch is een fantastische running back. Hij is echter ook 29 jaar oud, met behoorlijk mileage op z’n resumé. Lynch heeft al meer dan 2000 carries op z’n naam, met meer dan 300 afgelopen seizoen. De lijst met backs die met gratie tot 3000 carries geraken is geen lange, maar wie zou er boven Lynch moeten staan?

Van Adrian Peterson weten we niet wat een jaar in de luwte met zijn skills heeft gedaan. Natuurlijk betekende zijn schorsing ook een jaar minder stress op zijn lichaam, maar niet iedereen kan die knop zomaar aan/uit zetten. Wat als hij zijn touch kwijt blijkt te zijn, als de pads straks aan gaan? Persoonlijke voorkeur gaat naar Jamaal Charles en LeVeon Bell. Ook Murray kan deze blogger namelijk niet he-le-maal bekoren. Zonder die fantastische O-line van Dallas is Murray niet de baldrager die de andere vier mannen zijn.

Hebben jullie een favoriet die niet in de top vijf staat? Shady McCoy? Matt Forte? Verwachten jullie veel van de rookies van dit jaar? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *