Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Mariota’s contract net op tijd rond

Het heeft even geduurd, maar ook de laatste rookie uit de eerste ronde van de afgelopen NFL Draft ligt vast. En dat was niet de minste, namelijk Marcus Mariota. De Tennessee Titans lieten gisteravond weten dat de quarterback zijn contract heeft getekend, negen dagen voordat Training Camp begint.

Mariota wordt al het hele offseason de hemel in geprezen door zijn ploeggenoten en zijn coaches. Het was opvallend dat een deal zo lang op zich liet wachten, maar echt zorgen maakte niemand zich. Dat bleek terecht, want dinsdag kwamen beide partijen naar buiten met een overeenkomst. “We zijn blij dat deze deal met Marcus rond is”, leit GM Ruston Webster weten. “Ik wil Marcus en zijn vertegenwoordigers bedanken voor hun ijver om het contract rond te krijgen. We hadden er altijd vertrouwen in dat Marcus zijn contract zou tekenen voordat Training Camp begint en we kijken er naar uit dat hij zijn carrière op tijd en samen met zijn teamgenoten volgende week begint.”

Ook Mariota is uiteraard verheugd met de cashflow die de komende jaren zijn kant op komt. “Dank aan de organisatie Tennessee Titans en aan mijn agent die ervoor hebben gezorgd dat deze droom uitkomt. Ik ben erg dankbaar om deze kans te krijgen en ik kijk uit naar de toekomst met mijn ploeggenoten. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van dit team.”

Het financiële aspect van Mariota’s deal is niet bekend gemaakt, maar de quarterback hoeft voorlopig niet zijn saldo te checken als hij bij de kassa van de supermarkt staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *