Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Martin Doomen defensive coordinator Rotterdam

Vorige week kondigde Martin Doomen zijn vertrek aan als hoofdcoach van Arnhem Falcons. Het heeft niet lang geduurd, voordat hij een andere bestemming wist te vinden: hij wordt defensive coordinator van 010 Trojans.

Gek is de move van Doomen niet. De voormalig hoofdcoach heeft immers een geschiedenis met nieuwbakken 010 Trojans hoofdcoach Wouter van den Boogaard. Laatstgenoemde was in het najaar van 2012 hoofdcoach van Arnhem Falcons en haalde Doomen als defensive coordinator binnen. In 2014 volgde Doomen Van den Boogaard op als hoofdcoach van de Gelderlanders. Die geschiedenis lijkt zich dus te herhalen.

Gisteren zag Gridiron nog een mooie klus voor Doomen weggelegd bij Alphen Eagles, waar Erwin Gloudemans inmiddels is vertrokken. In Alphen moet men dus op zoek naar een andere geschikte kandidaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *