Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Orange Army krijgt eigen vak in stadion RKC

Het duurde niet lang, voordat de Orange Army uit de diepe slaap ontwaakte en het oranjevirus aanwakkerde. Enkele uren nadat de kaartverkoop voor Dutch Lions – Belgian Barbarians (op 24 oktober in het Mandemakers Stadion van voetbalclub RKC in Waalwijk) live ging, zaten de voormalig fans van de Amsterdam Admirals elkaar op internet op te hitsen. En met succes: de organisatie heeft door de enorme toeloop van oud-Admiralsgedienden een speciaal vak voor de Orange Army opengegooid in het RKC domein.

Via de ticketpagina kunnen Admirals fans nu kaarten voor dit speciale vak bestellen. Dit zorgt ervoor dat alle fans bij elkaar zitten, die een kleine acht jaar geleden ook verantwoordelijk waren voor de fantastische sfeer bij het enige professionele American footballteam uit de geschiedenis van Nederland. De stille hoop is dat zij massaal cachet geven aan de eerste American football stadionwedstrijd sinds juni 2007. De reis van de Amsterdam ArenA naar het Mandemakers Stadion van RKC zal niet zonder muur van geluid verlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *