Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gear4Teams AFBN Hoofdcoach van het Jaar

Nu alle skill positions in de Speler van het Jaar verkiezing zijn behandeld, is het tijd om ook naar team management te kijken. Op het gebied van hoofdcoaches valt er het afgelopen seizoen namelijk genoeg te kiezen. Enkele hoofdcoaches verbaasden vriend en vijand, terwijl andere weer een onverwachte comeback maakten. Voor de Coach van het Jaar verkiezing leggen we vijf topcoaches aan je voor. Het riedeltje is bekend: de achterban heeft 24 uur de tijd om te stemmen.

Edwin Braakman – Hilversum Hurricanes
Van zero’s naar hero’s. Braakman bracht zijn team van 0 wins in 2013 naar 6-4 en een playoff spot in 2014

Errol Zeefuik – Alphen Eagles
Met twee keyspelers vertrokken wisten de Eagles toch 10-2 te eindigen dit jaar. Twee verliespartijen kwamen tot stand tegen de Crusaders. Hoogtepunt was de EFAF-overwinning tegen GFL-team Marburg Mercenaries.

Winston Ronde – Amsterdam Crusaders
Na jaren van afwezigheid is het Winston Ronde eindelijk gelukt de Tulip Bowl weer naar 020 te halen. Dit ondanks een ziekenboeg die het hele jaar door ruim gevuld was.

Martin Doomen – Arnhem Falcons
Doomen leidde de Arnhem Falcons naar de playoffs met een constant team. In de afgelopen jaren heeft hij grote stappen gemaakt met de Falcons. Het kampioenschap blijft op zijn palmares echter ontbreken.

Michel Storm – 010 Trojans
Niemand gaf de 010 Trojans een kans aan het begin van het seizoen. Storm wist het team naar 5-5 te krijgen in het eerste seizoen terug op het hoogste niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *