Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Roep om Orange Army zwelt aan

De aankondiging van de kwalificatie-interland van de Dutch Lions tegen Belgian Barbarians heeft veel losgemaakt onder The Orange Army, de oude supportersgroep van Amsterdam Admirals. Op internet gaat het als een vuurtje rond dat 24 oktober de officiele reünie wordt van wat ooit een fantastisch Nederlands-Amerikaans sportevenement was. Fans van The Orange Army moedigen elkaar aan op Facebook te taggen en snel meer leden te werven.

 

De zoektocht concentreert zich niet alleen rond het werven van leden. Want wat is een leger zonder vlag? The Orange Army is dan ook op zoek naar de Fort Orange vlag, die voorafgaand aan elke uit- en thuiswedstrijd over de tribunes heen trok. Weet jij de whereabouts van deze vlag? Tip dan onze redactie via info@helskabaal.nl

Onthoud: 6.000 van dit stelletje ging op een mooie dag van juni op weg naar Dusseldorf om World Bowl te vieren. Dat is bijna de volledige capaciteit van het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk. Het zou een hommage zijn aan iedereen die football in Nederland een warm hart toedraagt als dat stadion uitverkocht raakt. Bestel je tickets dus vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *