Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

13 Spelers uit Eerste Divisie voor Dutch Lions

Bemoedigende cijfers uit de Eerste Divisie: maar liefst dertien spelers uit deze rangen en standen zijn gekozen tot het trainingskamp van de Dutch Lions. Dat blijkt uit nadere analyse van het roster dat afgelopen week via dit kanaal werd onthuld. Verder blijkt dat twaalf spelers momenteel in het buitenland spelen, waarvan er drie ondergebracht zijn bij Europees kampioen New Yorker Lions.

Maar liefst twintig verenigingen zijn vertegenwoordigd in de voorselectie voor het nationale team. De oudste invitee is met 35 jaar de Alphense Idemar Bernadicas. Ook de jongste spelers spelen volgend jaar in Alphen: Oscar Sap en Jasper Mulder.

Verder zal er op trainingskamp genoeg geruzied worden aan de ontbijttafel. Tijdens het trainingskamp zitten vier paar broers met elkaar opgescheept.

Het trainingskamp is van 28 tot en met 30 augustus in Arnhem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *