Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions zet bussen in voor interland

In juni 2005 gingen acht dubbeldeck-bussen vanuit Nederland op weg naar Dusseldorf voor een speciale missie: terugkomen met een kristallen bol van 18 kilo. Op die dag waren zo’n 6.000 landgenoten getuige van het eerste en enige kampioenschap van de Amsterdam Admirals. Wordt Waalwijk het nieuwe Dusseldorf? Vandaag is bekend geworden dat vanwege de overweldigende publieke belangstelling bussen ingezet worden om het American football publiek te vervoeren van Amsterdam naar Waalwijk, zodat zij de belangrijke kwalificatieinterland tussen Dutch Lions en Belgian Barbarians kunnen zien.

Een buskaartje voor de retourrit Amsterdam – Waalwijk is 19,50 (een peuleschil als je het afzet tegen de prijs van de benzine die er voor nodig is om op en neer te rijden) en is los bij te boeken bij het toegangskaartje voor de game. Voor boekingen kun je natuurlijk op de ticketingsite terecht. Het is op moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk hoe laat de bussen vertrekken en weer aankomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *