Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cowboys running back steelt slipjes

De beoogde starting running back van Dallas Cowboys voor komend seizoen, Joseph Randle, heeft toegegeven dat hij afgelopen oktober ondergoed en een fles parfum in een warenhuis in Texas gestolen heeft.  Randle moest destijds voorkomen en gaf direct zijn daad toe, waardoor hij er met slechts een half jaar voorwaardelijk van af kwam. De Cowboys zelf waren minder toegangelijk dan de rechter. De ploeg uit de NFC East legde de back een boete van ruim 29 duizend dollar op en dat terwijl de onderbroeken een waarde van 34,50 dollar en de fles parfum 84,00 dollar hadden.

Randle moet komend seizoen de naar Philadelphia Eagles vertrokken DeMarco Murray doen vergeten.  Daarbij moet de inmiddels derde jaars running back de concurrentie aan gaan met Darren McFadden, die als free agent overgenomen werd van Oakland Raiders.  Hoewel Randle vanwege zijn leeftijd, maar ook zijn talent, de voorkeur van de coaching staff lijkt te genieten, kunnen geintjes als deze hem wel eens de starting job in het begin van het seizoen kosten.

Afgelopen seizoen rende Randle nog in 51 pogingen een totaal van 343 yards en 3 touchdowns bij elkaar. Geen slechte cijfers, maar kan hij deze gemiddeldes ook vasthouden als basisspeler? Komend seizoen moet het zogenaamde break-through year van de 23-jarige back worden. Het is voor hem te hopen dat hij de drang van de tighty whities voorlopig kan weerstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *