Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Hottest Dance Team’ doet reünie-optreden

Acht jaar lang moesten ze het zonder elkaar doen. Acht jaar lang konden ze niet dansen en cheeren in een stadion voor duizenden American football-fans. Maar daar gaat 24 oktober verandering in komen. “The Hottest Dance Team in Holland”, de cheerleaders van de Amsterdam Admirals, plannen een reünie met optredens tijdens de belangrijke kwalificatie-interland van de Dutch Lions tegen Belgian Barbarians. Foto: Hans de Wolff.

 

Minstens 25 cheerleaders, die in het vorige decennium rondtoerden door Europa, hebben enthousiast toegezegd het pregame entertainment te verzorgen en nog een keer een footiballstadion in lichterlaaie te zetten. Hiermee wordt de wedstrijd eind oktober een mooie showcase voor American football in Nederland – een mooi moment om de sport weer op de kaart te zetten.

Het is zeker een goed moment om kaarten te bestellen en deze fraaie sport te promoten: klik hier.

Diverse cheerleaders hebben het nieuws via hun privé Facebook-pagina’s inmiddels bevestigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *