Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hoofdredacteur Gridiron veilt Admirals gear

De interland tussen Dutch Lions en Belgian Barbarians, en de bijbehorende anekdotes over de Amsterdam Admirals, hebben er ook toe geleid dat de zolderkamer van de hoofdredacteur van Gridiron weer eens is leeggehaald. Orange Army, let u even op?

Onder de spullen die te koop worden aangeboden zijn enkele unieke items. Zo lag op het zolderkamertje van de hoofdredacteur een game-worn away-jersey van Skyler Fulton uit 2006 stof te happen. In het witte tricot zette de receiver all-time Admirals records neer.

Ook het shirt uit het afscheidsjaar van Silvio Diliberto hoort onder de hebbedingetjes. Net zoals een game-worn Tennessee Titans jersey van oud-Admirals icoon Jarrett Payton. Nog bijzonder is wellicht het oranje shirt uit het millenniumjaar 2000 van Jason Shelley.

Tenslotte doet de Gridiron-gezaghebber ook zijn unieke 2006 World Bowl horloge weg aan de hoogste bieder. Voor inlichtingen kun je de redactie natuurlijk altijd een mailtje sturen op redactie@helskabaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *