Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eerste cover Gridiron Magazine onthuld

Gridiron Magazine heeft in Crusaders spelverdeler Joey Kraan de coverpersoon van de allereerste uitgave. De Amsterdamse quarterback siert de voorpagina van het all-access footballmagazine dat volgende week voor het eerst verschijnt.

Kraan mag de gebeurtenis aan zijn CV toevoegen na zijn mooie laatste seizoen, een seizoen dat hij mocht bekronen met de eerste Tulip Bowl-overwinning van de Crusaders sinds 2010.

Gridiron Magazine is te lezen op je iPad en je iPhone. Voor 22,95 krijg je twaalf unieke nummers met elke keer meer dan 64 pagina’s footballnieuws uit binnen- en buitenland. Een abonnement bestel je hier! 

GRIDIRON1_cover

Lezers die al eens een bestelling hebben ingevuld hoeven dat niet meer te doen. Zij krijgen vanavond een mail met verdere instructies.

In het allereerste Gridiron Magazine staat een uitgebreid verslag van het finaleweekend American football dat 4 en 5 juli in Amsterdam werd gehouden met complete seizoenstats van elk Eredivisie-team. Ook gaat het enige American footballtijdschrift van Nederland eindelijk op zoek naar de Meest Waardevolle Speler van het afgelopen AFBN seizoen. Wie kon zich de afgelopen weken op zijn positie onderscheiden bij de fanvote en wat vindt de vakjury ervan? Je leest het vanaf volgende week.

Verder gaat het magazine dieper in op Deflategate en de schorsing van Tom Brady. Ook wordt de meest recente NFL Draft nog eens geanalyseerd en kijken we vooruit naar het NFL-seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *