Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady gaat er met gestrekt been in

Tom Brady liet tot nog toe weinig kwijt over zijn aandeel in DeflateGate, maar het feit dat Roger Goodell zijn schorsing van vier wedstrijden liet staan, is bij Brady in het verkeerde keelgat geschoten. De quarterback van de New England Patriots haalt op Facebook vernietigend hard uit naar de Commish en de manier van handelen.

In een statement van ongeveer een A4’tje laat Brady niks heel van Goodell en de hele situatie rond DeflateGate. Al in de eerste alinea laat de qb weten dat deze straf belachelijk is. “Ik ben zeer teleurgesteld in de beslissing van de NFL om mijn schorsing van vier wedstrijden te laten staan. Ik heb niks verkeerd gedaan en datzelfde geldt voor iedereen binnen de organisatie van de Patriots.”

De rest van het statement probeert de aantijgingen aan het adres van Brady onderuit te halen. Zo vond Goodell het twijfelachtig dat Brady zijn telefoon kapot ‘had laten gaan’ tijdens het onderzoek naar hem. Volgens Brady heeft hij echter pas een nieuwe telefoon aangeschaft toen hem werd verzekerd dat zijn telefoon niet onderdeel van het onderzoek zou zijn.

Brady laat op Facebook geen mogelijkheid onberoerd om zijn ongenoegen te uiten richting Goodell en Wells en laat weten dat hij de NFLPA (Players Association) opdracht heeft gegeven om in hoger beroep te gaan. Volgens Brady heeft zijn kamp een schikkingsvoorstel gestuurd om de hele situatie af te sluiten, maar de NFL heeft zonder te reageren besloten niet op dat voorstel in te gaan.

Lees hier het complete statement van Brady. Aan de steun van het thuisfront hoeft Brady in ieder geval niet te twijfelen. Vrouwlief Gisele Bündchen was er als de kippen bij om zijn statement te liken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *