Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Perry’s Super Bowl-ring in de verkoop

Commotie op de redactie van Gridiron bij het lezen van de headline ‘Perry’s Super bowl ring for sale’. Om verschillende redenen. Hoe komt hoofdredacteur Perry Hendriks in godsnaam aan een Super Bowl-ring en waarom zou hij deze verkopen? Teruglopende bezoekersaantallen op de site? Gokschulden?

Gelukkig bleek het een storm in glas water. Het gaat namelijk om de grootste ring ooit gemaakt: die van William ‘The Refrigerator’ Perry van de Chicago Bears. De ring is zo groot, dat de maat ervan geschat moet worden. Er bestaat namelijk geen meetinstrument dat groot genoeg is om het op te meten. De ring, afkomstig uit 1985 na het winnen van Super Bowl XX, wordt geveild tijdens de National Sports Collectors Concention in Chicago. Online was de veiling al begonnen en is er al meer dan $31.000 geboden.

De ring heeft al een aardig verleden achter de rug. Perry verkocht de ring in 2000 met een bewijs van authenticiteit. In 2007 ging de ring weer in de verkoop en bracht hij $27.000 op. Die koper heeft de ring nu bij de veiling van Heritage gebracht. Donderdag wordt duidelijk wie de volgende eigenaar wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *