Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tip leidt Orange Army voor vlag naar Almere

Anderhalve week geleden ongeveer plaatste Gridiron een artikel over de zoektocht naar leden van The Orange Army en de roemruchte vlag, die bij elke thuis- en uitwedstrijd over de hoofden van de die-hard fans werd getrokken. En alhoewel alom werd gedacht dat de vlag bij operatie “Opruimen NFL Europe” is vernietigd, blijkt er nu toch een klein beetje hoop. Het spoor leidt de polder in.

Direct na de melding in het artikel ontving Gridiron namelijk een mysterieuze hint van een anonieme bron. “Ik las dat er een zoektocht is naar de vlag van de Orange Army,” aldus de geheimzinnige weldoener. “De Flevo Phantoms waren in het bezit van een vlag (alleen weet ik niet welke vlag erin zit), die in een oude postzak zat en die ergens in het olympisch stadion na de laatste wedstrijd daar was blijven liggen. Hij heeft altijd in de container gelegen. Je kan het beste daar even navraag doen.”

The Orange Army is inmiddels op de hoogte gebracht van de tip. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *