Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eigenaar Giants: “Geen idee hoeveel vingers JPP heeft.”

Het vuurwerkincident van Jason Pierre-Paul zorgde ervoor dat de defensive end voortaan met negen vingers door het leven moet. De New York Giants, waar JPP onder contract staat, hebben geen idee hoe het er nu precies voor staat met een van hun sterspelers, zegt mede-eigenaar John Mara. “Ik heb geen idee hoeveel vingers hij heeft.”

Het was een rare situatie: er lag een meerjarig contract klaar voor JPP, dat wilde hij niet tekenen, hij blies een van zijn vingers eraf en toen was de aanbieding weg. Sindsdien verloopt de communicatie tussen beide partijen ietwat stroef. Naar verluidt zijn de Giants wel naar Florida gereisd om hem te bezoeken, maar zijn ze nooit echt in het ziekenhuis geweest. Bovendien begon donderdag training camp voor de ploeg, maar daar was ook geen spoor van de defensive end.

Mara snapt er ook niet zoveel meer van. “We hebben geen idee in wat voor soort conditie hij is en dat geeft ons geen goed gevoel. We weten niet meer dan jullie.” Op de vraag of hij weet wanneer Pierre-Paul van plan is om zich te melden, is hij duidelijk. “Nee.”

De Giants zijn ondertussen bezig met plan B en dat is een plan zonder JPP. “Totdat we hem zien, kunnen we niet op hem rekenen, zeker niet voor de start van het seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *