Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wanhopige Steven Jackson twittert Cowboys

Steven Jackson heeft de afgelopen nacht een twitter-bericht gestuurd naar de Dallas Cowboys in de hoop daar aan de bak te kunnen. Hij heeft de meeste rushing yards van alle actieve runningbacks in de NFL… hij heeft alleen nog geen werkgever. En hij is wanhoop klaarblijkelijk nabij.

stevenjacksontwitterDe teller van Steven Jackson staat op 11.388 yards. Dat staat garant voor veel ervaring. Echter, zijn prestaties bij de Atlanta Falcons de afgelopen twee jaar waren niet echt om over naar huis te schrijven. Weliswaar 12 touchdowns in die twee jaar, maar zijn yards en vooral yards per carry gingen stevig omlaag. Zijn niveau uit de tijd van de St. Louis Rams behaalde de inmiddels 32-jarige runningback niet meer.

Het lijkt er dus op dat weinig NFL teams zitten te wachten op Steven Jackson. Iets dat zeker gevoed wordt, nu hij teams gaat twitteren. De wanhoop spat er vanaf. Al is zijn gedachtegang om te twitteren naar de Dallas Cowboys niet geheel onnavolgbaar. De Super Bowl kandidaat heeft geen uitgesproken ster-runningback meer die het vorig jaar had met DeMarco Murray. Maar we mogen er toch wel vanuit gaan dat er bij de Cowboys genoeg knappe kopen rondlopen die Jackson geëvalueerd hebben als mogelijke runningback en hem te licht bevonden hebben. Next stop: retirement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *