Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Big boys Dutch Lions krijgen extra training

Op het terrein van de Utrecht Dominators hebben de grote jongens van de Dutch Lions zich vandaag in het zweet gewerkt om goed voorbereid ten tonele te verschijnen op het trainingskamp, dat eind augustus plaatsvindt in Arnhem. 11 offensive linemen en 13 defensive linemen werden door offensive linecoach Pascal Matla en defensive linecoach Michel Storm door de mangel gehaald.

“Dit was een mooi moment om de offensive line en de defensive line bij elkaar te brengen,” aldus Matla. “Door deze training, en een training volgende week, kunnen we vast vooruitlopen op camp. Voor deze belangrijke posities is het belangrijk om die voorbereiding te hebben en om op elkaar te zijn ingespeeld. Niet alleen aan elkaar, maar ook aan de coaches en aan de drills.”

De sessie aan de Manitobadreef duurde circa twee uur en was een voorloper voor het trainingskamp in Arnhem. Meer dan 90 atleten zijn hier uitgenodigd en allemaal proberen ze onderdeel uit te maken van het squad dat het op 24 oktober opneemt tegen Belgie. Slechts 60 personen overleven de cut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *