Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Seahawks maken van Wagner duurste MLB

In navolging van Russell Wilson heeft middle linebacker Bobby Wagner ook zijn gewenste contractverlenging binnengehaald bij de Seattle Seahawks. Hij blijft vier jaar langer met een waarde van 43 miljoen dollar. Het hoogste salaris van alle middle linebackers in de NFL. 

Een flinke upgrade voor Wagner. Hij verdient dit jaar nog 977.000 dollar als onderdeel van zijn rookie-contract. Daarna wordt het vier jaar cashen met een gemiddelde van bijna 11 miljoen dollar per jaar. Ongekend tot op heden op zijn positie.

Na het tekenen van quarterback Wilson was een contractverlenging voor Bobby Wagner de grootste prioriteit voor de Seahawks, aangezien die ook in zijn laatste contractjaar zit. De topspelers van de defensie in Seattle staan hiermee allemaal voor meerdere jaren vast. Echter, de salarisadministratie kan nog wel wat extra werk gaan krijgen, want er zijn nog wat ontevreden spelers. Zij zullen met dit contract van Bobby Wagner alleen maar harder gaan roepen om ‘financiële waardering’.

Kam Chancellor zal dus nog wel even thuisblijven met zijn holdout, waar defensive end Michael Bennett ontevreden door de kleedkamer blijft struinen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *