Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vragen voor Training Camp: AFC East Edition

Met de NFL Training Camps in volle gang komt er eindelijk een einde aan de enorme droogte van de off season. Gridiron ging de lokale media van de verschillende teams in de AFC East af en keek wat zij, als best geïnformeerden bij de teams, zich afvragen tijdens training camp.


Buffalo Bills

Wie wordt de quarterback voor de Buffalo Bills? Sommige teams hebben een duidelijke eerste keuze, met daaronder een knaap die misschien aan de poten van die veteran of rookie kan zagen. Dat is exciting. Maar hier is een team dat gewoon nog geen enkel idee heeft wie er start in week 1. Geloven ze echt in EJ Manuel, in Buffalo? Waarom haalden ze Tyrod Taylor dan? En Matt Cassell? Die is misschien wel het meest bewezen van het stel. En oh, dat is niet iets goeds.

Bonusvraag: Is LeSean McCoy buiten Philly ook zo’n goede speler? Altijd prachtig als top talenten van team wisselen en de vraag beantwoorden: Was hij een product van het systeem? Of maakte hij het systeem?

Miami Dolphins

Kunnen de Dolphins de beste verdediging in de divisie rocken? New England hebben ze, wat dat betreft, sowieso. De Jets waarschijnlijk ook wel. De Buffalo Bills zijn nasty aan die kant van de bal, maar de Dolphins plonsten miljoenen dollars naar Ndamukong Suh, één van de beste defensive linemen in de league. Ze hebben al wat Pro Bowlers rondlopen, maar Cameron Wake en Brent Grimes worden ook een jaartje ouder…

Bonusvraag: Wat gebeurt er met de guard positie? De Dolphins hebben niet één duidelijke favoriet voor de rechter- of linker guardspot. Vraag maar eens aan de Dallas Cowboys hoe ver een goede lijn je kan brengen…

New England Patriots

Kan iemand ergens een corner vandaan toveren? Logan Ryan gaat nu drie jaar mee in de league, hij moet nu op constante basis mee gaan draaien in een secondary die vorig jaar nog met twee top cornerbacks (Darrelle Revis, Brandon Browner) Super Bowl Champ werd. Super Bowl held Malcolm Butler zal waarschijnlijk één van de starters worden. Hij is eigenlijk een safety. De Pats zijn de eerste ringwinnaars die hun twee startende corners verloren. Ook slot CB Kyle Arrington is weg. Er is een enorm gat te vullen, en in een divisie die een stuk sterker is geworden is het maar de vraag of dat snel en effectief gaat lukken.

Bonusvraag: Wats met Tom Brady? Die gaat nu in beroep tegen zijn schorsing, waardoor hij de eerste wedstrijden van het seizoen waarschijnlijk niet mist. Maar… Wint hij zijn rechtszaak niet, dan wordt hij later in het seizoen geschorst. Houden de Pats daar rekening mee? Krijgt Jimmy G (de back up quarterback) veel first team reps?

New York Jets

Laat deze D-line iemand heel? Rex Ryan mag dan weg zijn, maar de defense bepaalt nog steeds de identiteit van dit Jets team. Muhammed Wilkerson, Sheldon Richardson (die helaas een schorsing tegemoed ziet) en Damon Harrisson zijn al fantastisch. En daar is ene Leonard Williams bijgekomen, vorig jaar de meest dominante defensive lineman in college football. Onbeschoft, de potentie van deze lijn. Met Tom Brady die ouder wordt, een matige situatie in Buffalo en een nieuwe O-line in Miami? Why not the Jets?

Bonusvraag: … Omdat Geno Smith. Voor de Jets om de play offs te halen moeten de coaches zich af gaan vragen wat zij kunnen doen om Smith’s verschrikkelijke ratio van 25 touchdowns, 34 receptions te verbeteren. Gaat dat ze lukken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *