Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Strandbedje kost Bills coach 6 wedstrijden

Het is één van de grootste frustraties van vakantievierders: de strijd om strandbedjes. Offensive line coach Aaron Kromer van de Buffalo Bills kan daar nu zeker over meepraten. Naar verluid sloeg hij een tiener omwille van zo’n strandbedje. De aanklacht tegen hem is ingetrokken, maar de Bills schorsen hem toch voor zes wedstrijden.

Aaron Kromer zou de tiener in het gezicht geslagen hebben en diens familie met de dood bedreigd hebben. Zoonlief deed hier lekker aan mee. De familie van het slachtoffer trok de aanklacht in omdat de aandacht hun kroost te veel zou kunnen worden. De Bills deden onderzoek naar hun nieuwbakken coach, die de afgelopen twee jaar nog offensive coordinator was bij de Bears en in 2012 nog zes wedstrijd headcoach bij de Saints. De conclusie was dat er toch wel degelijk iets gebeurd moet zijn.

In overleg met de NFL hebben de Bills nu proactief hun coach vanaf wedstrijd 1 tot en met wedstrijd 6 (tegen de Bengals) geschorst. Deze zes wedstrijden zijn in lijn met de nieuwe Personal Conduct Policy van de NFL. Zijn salaris voor die periode moet hij inleveren en in Buffalo willen ze dit naar verluid doneren aan een goed doel. Hij keert maandag wel weer terug van zijn ‘verlof’ om trainingskamp verder mee op te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *