Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Samenwerking Falcons en Pirates leidt tot Gelderland Knights

Arnhem Falcons en Nijmegen Pirates hebben laten zien dat er mooie dingen kunnen worden bereikt als de egootjes opzij worden gezet en het belang van de jeugd voorop komt te staan.

Beide ploegen presenteerden afgelopen weekend de komst van een combiteam voor de Cadetten: het team gaat onder de naam Gelderlander Knights de competitie in en heeft nu al bonuspunten verdiend, dankzij het fraaie logo.

Het is niet de eerste keer dat een samenwerking tot een gelegenheidsteam leidt. Vorig seizoen deed het Pho3nix Combiteam mee aan de Youth Tackle en de Cadets-competitie. Het Pho3nix Combiteam bestond uit een mix van 010 Trojans, Leiden Lightning en Alphen Eagles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *